<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=96182" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сашо Диков с ...

Слави Трифонов бяга от чалгата? Новата му песен с Ку-ку бенд е с напълно сменен имидж (видео)

09 Август 2021
2 17108

Възможно ли е Слави Трифонов да бяга от чалгата? Новата му песен с Ку-ку бенд е с напълно сменен имидж, пише Булевард България.

Едно от най-популярните видеа в YouTube този уикенд е новата песен на Ку-Ку Бенд, която е излязла в петък. Парчето е качено в канала на Слави и Ку-Ку Бенд и има над 140 хил. гледания за двата дни, в които е онлайн.

Слави Трифонов бяга от чалгата? Новата му песен с Ку-ку бенд е с напълно сменен имидж

Новата песен се казва “I Want You” и е бягство от обичайното звучене на музикантите. Тя представлява инструментал с китарно соло и участието на Петър Кушлев на виолончело. Мария Славова пък предоставя вокали за няколкото реплики, които прошепва в песента.

Видеото с режисьор Валери Милев и оператор Петко Лунгов показва София в необичайна светлина. Освен разходка с мотор из града, в него има интересни кадри на върха на Infinity Tower, където китаристът Цветан Недялков изсвирва солото си.

Как депутатът Калин Вельов записа песен с държавни пари

Видеото очевидно се радва на огромен успех и към момента на редакционното приключване на текста е номер 19 в най-популярните клипове в YouTube у нас. Освен това стотиците коментари са предимно позитивни. “Музиката е супер, личи си характерният почерк на Ку-Ку бенд. Би било много хубаво ако продължат да ни изненадват с подобни приятни инструментали и в бъдеще,” пише потребителят Стефан Цвятков.

Политическата нотка

Не отсъстват и политически заредени коментари, които препращат към партията на Слави Трифонов “Има такъв народ” и политическата ситуация в страната. “Тази чалгия я слушам за 10ти пореден път,” пише в един коментар. Друг потребител пише “Чалгари“, страхотни сте!”

Може би с песента и видеото музикантите се опитват да кажат, че в политиката ще демонтрират нов имидж. Може би са решили, че не им допада етикета “чалгари” и ще го измият по този начин. Дали обаче и политиката като новата песен е “нечалга” и ги представя в нов имидж, или по-скоро наблюдаваме старите герои от “Ку-ку” в ролята на депутати?

Слави Трифонов бяга от чалгата? Новата му песен с Ку-ку бенд е с напълно сменен имидж

Източник: Булевард България
Видео: Седем-осми

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Anton Anton

    10 Август 2021

    Не видях песен. Видях само един клип с инструментална музика. Нищо особено.

Покажи всички Скрий

Реакции