<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161263" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полският и че...

Слави Трифонов отговори за вземането на пълната партийна субсидия от държавата (видео)

26 Януари 2023
0 293

Слави Трифонов отговори за вземането на пълната партийна субсидия от държавата.

Въпросът от репортер на „Дневник“ изглежда свари неподготвен щаба на „Има такъв народ“. Лидерът им опита да припомни случая с дарените от партията му средства за пожарникарите.

Той отново посочи, че партийната субсидия не трябва да надхвърля лев за глас. Тошко Йорданов допълни, че ако при предстоящата предизборна кампания останат средства от взетата субсидия, те също ще отидат за кауза.

Слави Трифонов: Платих глобите си и ще подам имуществената си декларация

По повод подновения референфдум за президентска република, Трифонов заяви, че Румен Радев няма нищо общо с инициирането му. По негови думи, президентската република е най-висшата форма на това да има мажоритарен избор.

Слави Трифонов отговори за вземането на пълната партийна субсидия от държавата (видео)

Припомняме, че преди броени дни от „Има такъв народ“ внесоха уведомление в парламента за провеждането на референдум за свикване на Велико народно събрание. Трифонов бе категоричен, че не е разговарял с президента Радев по този повод.

Полският и чешкият президент анализират Румен Радев

„Ние го подкрепяхме на последните избори, но не бяхме само ние. Имаше и други пшолитически партии. Нашата подкрепа беше като политическа формация и като граждани“, каза той.

Слави Трифонов отговори за вземането на пълната партийна субсидия от държавата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции