<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108300" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЦИК оповести ...

Слави Трифонов: Ще подкрепим правителство с мандат на “Продължаваме промяната”

16 Ноември 2021
0 11507

“Ще подкрепим правителство с мандат на “Продължаваме промяната” – това написа лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов в нов фейсбук пост.

Слави Трифонов: Ще подкрепим правителство с мандат на "Продължаваме промяната"

Слави Трифонов проговори: Ако можех да върна времето назад, пак щях да постъпя по същия начин (видео)

Ето пълният текст на поста му:

Както казах, ще направя всичко възможно и всичко, което зависи от мен, за да бъде съставено правителство максимално бързо още с първия мандат. Затова днес приех поканата за среща, отправена от победителите в изборите – “Продължаваме промяната”. Срещнах се с Кирил Петков и Асен Василев и изразих пълната си подкрепа към съставянето на правителство с техния мандат. Казах им директно, че ще направя всичко възможно. Разбира се – всичко, което зависи от мен и от “Има такъв народ”, за да може правителството да се реализира, парламентът да работи и хората да се успокоят.

Припомняме, че в изборната нощ Трифонов обяви, че не съжалява за нищо от случилото се досега. Въпреки значително по-ниския резултат, той е доволен, че отново получи подкрепа от много българи. Все още не е ясно дали Слави Трифонов ще бъде депутат. Но е сигурно, че партията му ще вземе активно участие и в 47-ия Парламент.

Слави Трифонов: Ще подкрепим правителство с мандат на “Продължаваме промяната”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции