<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111462" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво гласи ф...

След селфито с Пеевски: Владислав Панев от ДБ подаде оставка

10 Декември 2021
0 11675

След селфито с Пеевски: Владислав Панев от ДБ подаде оставка, предаде bTV.

Припомняме, че Владислав Панев получи много критики във Facebook, както от средите на зеленото движение, към което принадлежи, така и от средите на “Демократична България”, е подал оставка като зам.-председател на парламентарната група.

След селфито с Пеевски: Владислав Панев от ДБ подаде оставка

Той се извинява за това, че е предизвикал такива негативни реакции с постъпките си, оценявайки я като грешка.

Депутат от “Демократична България” си направи селфи с Пеевски и после го изтри

“По повод селфито на деня. Говорихме с журналисти в кулоарите на парламента, когато Пеевски мина покрай нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал друг път”, написа във Facebook Панев.

“Извинявам се на хората, които са се засегнали от това. Естествено, че Пеевски е еманация на олигархичния модел в България. Нееднократно съм вадил истински разкрития срещу него, Ковачки, Вълка. Имам топки и не ми пука, че това може да ми навреди, както се е случвало. Съдебни дела, открадната кола, измислени статии в жълтите медии. Не е приятно. Но се боря за това да превърнем България в нормална държава с всички сили. И да, усмихвам се повече от много други и сигурно имам специфично чувство за хумор. Това е”, написа още той.

Ето как отговори Пеевски на въпрос дали ще идва редовно на работа (видео)

След селфито с Пеевски: Владислав Панев от ДБ подаде оставка

Източник: bTV Facebook/Velislav Panev

Видео: Дневник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции