<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149246" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лекари изпра...

Слуховете, че Мъск ще отбележи Хелоуин в Румъния, се оказаха фалшиви

01 Ноември 2022
0 180

Слуховете, че Мъск ще отбележи Хелоуин в Румъния, се оказаха фалшиви, пише The Romanian Insider.

През уикенда в медиите беше разпространена информация, че Мъск и група негови приятели са участвали в Хелоуин парти в замъка Бран край Брашов. Информацията, която беше съобщена първоначално от сайт Медия Флукс, обаче не е потвърдена от нито една официална институция, отбелязва изданието.

Източници вътрешното министерство заявиха, че нито Илон Мъск, нито актрисата Анджелина Джоли са влизали в Румъния. Кметът на село Барн Йоан-Космин Ферою пък твърди, че е бил сред 200-те гости на партито, но не е видял Мъск. Той все пак не изключи възможността милиардерът да е бил скрит зад някоя от маските.

Слуховете, че Мъск ще отбележи Хелоуин в Румъния, се оказаха фалшиви

Илон Мъск си запази замъка на Дракула за Хелоуин

Сигурно е, че на празненството в замъка Бран снощи е присъствал милиардерът Питър Тийл, основател на PayPal, и неговият партньор Мат Данцайзен, както и холивудски актьори. 

“Имах честта да бъда поканен и аз на частното парти, на което имаше около 200 души, с костюми и маски. Аз лично не видях Мъск, но това не означава, че не е бил под някоя маска. Аз лично не съм го срещал”, посочи кметът на Бран.

Слуховете, че Мъск ще отбележи Хелоуин в Румъния, се оказаха фалшиви

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции