<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99817" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тошко Йордан...

Петър Илиев: Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени

16 Септември 2021
0 769

“Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени” – това написа в Twitter кандидатът за вътрешен министър в проектокабинета на “Има такъв народ” Петър Илиев, пише bTV.

След като името му се завъртя в публичното пространство, излезе информация, че в негова книга има недопустимо сходство с разработка на неговата колега от Юридическия факултет на „Софийския университет“ доц. Наталия Киселова. От висшето училище започнаха проверка за плагиатство.

Лидерът на ИТН Слави Трифонов го защити и коментира, че от полицията търсят информация за книгата му. Според него интересът към труда на Илиев е именно защото той бил предложен за министър на вътрешните работи.

Петър Илиев: Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени

Наскоро се завъртя информация, че той вече не е част от политическия проект на Трифонов, след като информацията за него беше свалена от официалната страница на ИТН.

Вчера председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов нарече „партенки“ слуховете.

Тошко Йорданов: Лъжа е, че сме развалили отношенията си с Петър Илиев – ще разчитаме на него

Петър Илиев: Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени

„Първо, Петър Илиев не е член на партията, той е експерт. Ще разчитаме на него по същия начин, нищо не се е променило в отношенията ни. Това е последната партенка, която върви от вчера“, обяви Йорданов в кулоарите на парламента преди последното заседание на 46-ото Народно събрание.

Във видеото виждате най-ярките моменти от скандалното интервю на Петър Илиев.

Петър Илиев: Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени

Източник: bTV

Сл ед ка то и ме то му се за въ ртя в пуб лич но то про стран ство, из ле зе ин фор ма ци я, че в не го ва кни га и ма не до пус ти мо сход ство с раз ра бот ка на не го ва та ко ле га от Юридическия факултет на „Софийския университет“ доц. Наталия Киселова. От висшето училище започнаха проверка за плагиатство.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции