<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=112177" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пиян без книж...

Служител на БГ тол обижда преминаващи границата (видео)

17 Декември 2021
0 3955

Служител на БГ тол обижда преминаващи границата, съобщава NOVA.

Скандален видеоклип взриви социалните мрежи. На кадрите се вижда как служител на БГ тол се държи грубо и обижда преминаващ границата при „Дунав мост” молдовски гражданин. Потърпевшият е изпратил видеото на платформата „Обществен контрол”, която съществува във Facebook и YouTube.  

„Това е гражданска медия, която е създадена с цел да бъде коректив на нередностите, които виждаме в държавата ни, поставянето им във фокуса на обществото и съответно намиране на решение”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” Иво Дашев.

Служител на БГ тол обижда преминаващи границата (видео)

Да си платиш глобата от БГТОЛ – мисия-невъзможна (РЕПОРТАЖ)

По думите му служителят на границата е демонстрирал чувство за безнаказаност. „Това арогантно отношение на този служител е най-малкият проблем. Това видео показва, че този човек има чувство за недосегаемост. Това е въпрос, който поставяме във фокуса на новия министър на транспорта, който също е от Русе, за да бъде решен. Друг е въпросът защо тези хора ги карат да плащат в брой?”, попита Дашев. Той подчерта, че случаят е от края на октомври. 

Oт Nационалното тол управление- Русе са изпратили писмен отговор, че правят проверка и са се извинили на потърпевшия.

Служител на БГ тол обижда преминаващи границата

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции