<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=138841" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: YouTube сваля кл...

Служител на “Напоителни системи” изхвърли грубо жена, чакаща в институцията (видео)

27 Юли 2022
0 473

Служител на “Напоителни системи” изхвърли грубо жена, чакаща в институцията, показва репортаж на NOVA.

Пловдивчанка, която се занимава с растениевъдство, разказва как е била грубо изхвърлена и изблъскана след скандал от сградата на „Напоителни системи” в Пловдив. 

„Отидох да ми пуснат водата, която ми е обещана от тях за 350 декара царевица. В един момент служител от екипа на настоящия директор ме нападна агресивно и започна да ме избутва с грозни и обидни думи – насилие. Защо – трябва да питаме него”, разказа потърпевшата Мюмюне Ислямова.

Служител на &#8220;Напоителни системи&#8221; изхвърли грубо жена, чакаща в институцията (видео)

Случаят се разиграва около 16 ч. следобед във вторник. Жената не познава лично мъжа, който я е нападнал. Ислямова каза, че многократно е ставала жертва на такова отношение от страна на служители на „Напоителни системи”. Изкарвали я длъжник, какъвто отрича да е.

Ислямова заявява, че не е провокирала мъжа. „Той излезе от стаята с думите „Я изчезвай оттук, не съм длъжен да те слушам”. Грозно и обидно. Исках да докажат, че им дължа пари. Има много надписани сметки. Той скачаше, обиждаше ме и се заканваше”, каза потърпевшата.

Заплахи, че телефонът ѝ ще бъде счупен получила и дъщерята на Ислямова, която била с нея и снимала агресивното поведение.

От „Напоителни системи” са категорични, че подобно поведение било недопустимо. Затова щели да извършат проверка по случая и да предприемат съответните мерки.

Служител на “Напоителни системи” изхвърли грубо жена, чакаща в институцията

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции