<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158963" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нов филм на у...

Снимат сериал по “Осмата миля”

13 Януари 2023
1 266

Снимат сериал по “Осмата миля” (8 Mile). Това съобщи колегата на Еминем – 50 Cent, който ще помогне за продуцирането на шоуто.

Изминаха повече от 20 години, откакто филмът за първи път излезе със силни рецензии и голям успех в боксофиса. Рапърът дори получи “Оскар” за най-добра оригинална песен с „Lose Yourself“. Той грабна и други награди за изпълнението си.

Помните ли, когато майката на Еминем се опита да го осъди за 10 милиона долара?

Любопитно е, че тогава Еминем дори не присъства на наградите на Академията, тъй като смяташе, че рап песен няма шанс да спечели.

Снимат сериал по &#8220;Осмата миля&#8221;

Говорейки в радио шоуто Big Boy’s Neighborhood на REAL 92.3 FM, 50 Cent спомена за списъка с телевизионни сериали, които е помогнал да бъдат направени. И обяви, че планира да снима сериал за Еминем, пише LadBible.

Той каза: „Искам да докарам 8 Mile в телевизията. Вече сме в движение. Ще бъде голямо. Аз работя. Нямам нищо против. Мисля, че трябва да бъде там за наследството [на Еминем], защото за мен е важно те да го разберат.“

50 Cent и Eminem са наистина близки приятели, като известните рапъри са се хвалили много взаимно през годините.

Миналата година 50 Cent каза, че не вярва, че неговият колега рапър има достатъчно признание за приноса, който е направил към хип-хопа, наричайки го „истински хип-хоп човек“.

Съобщава се, че на свой ред Еминем е отказал да пее на Superbowl, ако не може да вземе 50 Cent със себе си.

Оригиналният филм 8 Mile излезе през 2002 г. и в момента е достъпен за поточно предаване в Netflix за тези, които все още не са го гледали.

Ленатата проследява историята на амбициозния рапър Джими „B-Rabbit“ Смит-младши (Еминем), който живее в бедност и мечтае да стане голям изпълнител.

Снимат сериал по “Осмата миля”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции