<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172090" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зидан се връщ...

Спасил две дузпи на Роналдо ще пази в “Тунджа” Теново

28 Март 2023
0 4283

Спасил две дузпи на Роналдо ще пази в “Тунджа” Теново. Легендарният вратар на “Лудогорец” Владислав Стоянов се завръща на терена. Бившият национал подновява състезателната си кариера в отбор, който може да бъде наречен футболна екзотика за професионалист от нивото на Стоянов дори за нашите ширини.

Спасил две дузпи на Роналдо ще пази в &#8220;Тунджа&#8221; Теново
Снимка: Facebook/Футбол в Областните групи на Ямбол

“Тунджа” Теново се състезава в Областната Б група в район Ямбол. Това означава, че тимът е на най-ниското пето ниво в йерархията на българския футбол. Очевидно договорът на Стоянов с тима не е от професионален характер, а причината той да се присъедини към състава няма да бъде да възражда своята кариера за големия футбол.

Прекалено голям стадион и нисък морал на съперника спряха България (Коментарът на “Господарите”)

За последно Стоянов опита да играе на високо ниво в “Берое” Стара Загора. Той бе на проби в тима в началото на сезона, но не бе харесан и дори не взе участие в мачовете от зимната подготовка на отбора. Неговата кариера на практика приключи през 2017 г., когато скъсано патерално сухожилие го извади от терените за над 3 години.

Владислав Стоянов бе най-добрият ни вратар, когато бе здрав. Той е избиран за вратар номер 1 на груповите фази и в Шампионската лига, и в Лига Европа. През 2014 г. е Футболист номер 1 на България. През същата година е и първата спасена от стража дузпа, изпълнена от големия Кристиано Роналдо. Това се случва в мач от груповата фаза на Шампионската лига между “Лудогорец” и “Реал” Мадрид. Стоянов спря Роналдо и втори път – в приятелски мач между Португалия и България три години по-късно.

Спасил две дузпи на Роналдо ще пази в “Тунджа” Теново

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Георги Иванов

    29 Март 2023

    Ало, редактора. Добре, че не объркахте името на човека 🤣

Реакции