<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113661" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: През 2021 г. при...

“Спайдърмен: Няма път към дома” е най-касовият филм за 2021 г.

04 Януари 2022
1 1199

“Спайдърмен: Няма път към дома” с Том Холанд, се превърна в касовия хит на изминалата година, след като успя да реализира постъпления от над един милиард щатски долара в глобален мащаб. Супергеройската сага е първият филм, постигнал подобен успех от началото на пандемията, пише NOVA.

Том Холанд смята, че следващият Спайдърмен трябва да бъде жена

"Спайдърмен: Няма път към дома" е най-касовият филм за 2021 г.

Второто място в бокс-офис класацията на Северна Америка и тази седмица запазва анимацията “Ела, изпей! 2”. Продукцията донесе приходи в размер на 19,6 милиона щатски долара от продажбата на билети в кината в САЩ и Канада

Третата позиция е за шпионският филм “Кing’s Man: Първа мисия” на режисьора Матю Вон. Постъпленията от продукцията възлизат на 4,5 милиона щатски долара през изминалия празничен уикенд.

В първата петица място намира и продукцията “American Underdog”. Приходите от филма, който разказва историята на състезателя по американски футбол Кърт Уорнър, са в размер на 4,1 милиона щатски долара.

"Спайдърмен: Няма път към дома" е най-касовият филм за 2021 г.

“Матрицата: Възкресения” с участието на Киану Рийвс и Кари-Ан Мос пък реализира постъпления от 3,8 милиона щатски долара, с което се нареди на пета позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка.

“Спайдърмен: Няма път към дома” е най-касовият филм за 2021 г.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции