<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=171908" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бориславова ...

Стана ясен размерът на запора на сметките на Слави Трифонов

27 Март 2023
0 9788

Стана ясен размерът на запора на сметките на Слави Трифонов.

След като Лена Бориславова заведе иск срещу компанията на Слави Трифонов „Седем-осми“ заради „Песен за Лена“, в която кандидат-депутатът на „Продължаваме промяната – Деморатична България“ е главен герой, Софийски градски съд наложи запор на сметки на фирмата, съобщи „Сега“.

Бориславова запорира сметките на Трифонов

Сумата, до която няама да има достъп лидерът на „Има такъв народ“ е в размер на 40 000 лева. Обезпечителните мерки са наложени по гражданското дело за вреди, които бившата началничка на кабинета на премиера Кирил Петков заведе срещу „Седем-осми“.

Стана ясен размерът на запора на сметките на Слави Трифонов
„Песен за Лена“

Във въпросната песен по адрес на Бориславова се сипят груби подмятания и клевети. Те прекрачват всякакви граници на политическа сатира с добър вкус. В иска си Бориславова обяснява колко засегната и разстроена е била от песента.

Лена Бориславова официално завежда дело срещу сценаристите на Трифонов

Междувременно заради “Песен за Лена” срещу “Седем-осми” АД беше образувано и производство за дискриминация. Жалбата пред Комисията за защита от дискриминация обаче не е подадена от Бориславова, която в момента е кандидат за депутат. Сигналът е пуснат от Геновева Тишева, член на Комитета на ООН по премахването на дискриминацията спрямо жените.

Стана ясен размерът на запора на сметките на Слави Трифонов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции