<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41415" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Над 100 000 бежа...

„Starbucks“ се извини, че изгони бездомник, докато яде купена от заведението храна

12 Октомври 2019
0 2834

Световната верига „Starbucks“ се извини след като един от служителите в кафене в Есекс, Великобритания се опита да изгони бездомник, докато яде храна, купена от заведението, пише The Independent.

 

 

""

 

 

В социалните мрежи беше публикувано и видео от случката от клиента на кафенето Саджид Кахлон, който решил да купи храна на бедния мъж. Докато бездомникът седял и се хранел кротко на масите, служител на „Starbucks“ започнал да го гони. Целия скандал можете да видите във видеото горе.

 

 

ГОНЯТ БЕЗДОМНИК ОТ "STARBUCKS", ДОКАТО ЯДЕ КУПЕНА МУ ОТ ЗАВЕДЕНИЕТО ХРАНА (ВИДЕО)

 

 

„Той яде храната си, не можете просто да го изгоните. Оставете го да довърши обяда си. Той не е ли също човек“, казва възмутеният клиент във видеото.  

 

 

""

 

 

Говорител на „Starbucks“ заяви, че ще бъде направена  проверка на инциднта и ще се „предприемат необходимите действия“. "Искаме всеки клиент да прекара добре в нашите заведения и се извиняваме, че в този случай не сме изпълнили това очакване", обявиха от компанията.

 

 

„Видеото не е показателно за средата, която се стремим да създаваме. Ще направим всичко необходимо, за да гарантираме, че нашите заведения ще остават приветливи места за всички“, пише още в изявлението на „Starbucks“.

 

 

Източник: The Independent

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции