<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103029" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Падна маскат...

Сцена с целувка между Бен Афлек и Мат Деймън е отпаднала от филма “The Last Duel”

11 Октомври 2021
0 205

Сцена с целувка между Бен Афлек и Мат Деймън е отпаднала от филма “The Last Duel”, пише изданието Entertainment Tonight.

В интервю за медията двамата актьори разкриват, че във филма е трябвало да присъства сцена с целувка между тях, но вместо нея ще видим Деймън да коленичи пред Афлек. Става дума до церемония от онова време.

Сцена с целувка между Бен Афлек и Мат Деймън е отпаднала от филма "The Last Duel"

“Според действителните събития ти трябва да целунеш всеки от тях по устата. И ние имахме такава сцена по сценарий”, каза Афлек.

Мат Деймън се оказа блокиран от карантината в ирландско градче, за радост на жителите му (снимки)

Деймън добави, че “това щеше да бъде нашата първа екранна целувка.”

Тогава Афлек каза: “Тя ще трябва да почака известно време.”

В крайна сметка отказът от тази сцена дошъл от режисьора Ридли Скот. Според думите му тя би разсеяла вниманието на публиката, а двамата не се съмняват в точната преценка на режисяьора на “Гладиатор” и много други исторически драми. Мат Деймън допълва, че по сюжет “двамата герои изпитват омраза един към друг.”

Филмът The Last Duel е историческа драма на режисьора Ридли Скот, фокусирана върху действителни събития от Франция през 14 век. Героят на Мат Деймън (Jean de Carrouges) е френски рицар по времето на Стогодишната война, който е въвлечен в последния официално разрешен дуел в историята на Франция. Афлек изиграва ролята на френския благородник (Count Pierre d’Alençon). В продукцията Деймън и Афлек са автори и на сценария, съвместно с Никол Холофценер.

Сцената с целувката между двамата именити актьори така и не била заснета и дори не влязла във финалния сценарий на филма.

Сцена с целувка между Бен Афлек и Мат Деймън е отпаднала от филма “The Last Duel”.

Източник: Entertainment Tonight

Видео: 20th Century Studios

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции