<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=106168" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Прозрачнос...

Събрахме най-култовите кандидат-депутати (Коментарът на “Господарите”)

03 Ноември 2021
0 2629

Събрахме най-култовите кандидат-депутати в Коментарът на “Господарите” с репортера ни Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт.

За пореден път наближават избори, а партиите за пореден път ни представят от пъстри по-пъстри кандидати за власт. Някои от тях са стари наши познайници, но не липсват и нови попълнения.

Кандидатите на ГЕРБ

Освен емблематични лица от  родната политическа сцена, стар наш познайник от листите на ГЕРБ също е сред кандидатите за власт – Стефан Апостолов. Дано след 4 мандата като депутат най-после се научи да чете:

Народният представител Стефан Апостолов срича в парламента

Неговият колега от листата в Благоевград инженер Костадин Стайков не му отстъпва по стил на четене. Какво ли ще стане, ако двамата дебатират нещо от трибуната на Народното събрание? 

Друго познато лице също се появява в листата на ГЕРБ, но в Плевен. Да приветстваме отново Десислава Трифонова. След като не докара нито една инвестиция в България като шеф на агенцията по инвестиции, не ни се мисли какво ще направи като шеф на парламентарна комисия.

Събрахме най-култовите кандидат-депутати
ДПС

На познати лица залагат и от ДПС. Едно от тях буквално взриви мрежата с новия си външен вид: Делян Пеевски. След двупарламентна почивка, депутатът, преследван по закона “Магнитски” и включен в “Пандора пейпърс” оглави листата на ДПС в старата столица Велико Търново. Все пак от ДПС много държат на него – независимо от всичко.

Новата визия на Делян Пеевски шокира от предизборните плакати (снимка)

БСП

Богинята на парламентарните селфита Нона Йотова също се завръща в листата с кандидат-депутати. Докато беше депутат не сме я виждали много на трибуната, но пък колко селфита си направи по тия коридори…

Събрахме най-култовите кандидат-депутати (Коментарът на "Господарите")
instagram: nona yotova
“Има такъв народ”

От “Има такъв народ” явно също залагат на сигурно. Ето защо отново ще сервират майонеза и лютеница на избирателите от София-област. Никола Кръстев, когото уж не искаха в листите си при предишните избори, отново е на челна позиция. 

Вижте някои от най-скандалните нови депутати (Коментарът на “Господарите”)

Български народен съюз

Докато някои са вечни депутати, други са вечни кандидати. Като например ето този образ от Видин, който отново очаква нашето доверие:

Съдейки по листите с кандидати, освен парламент, май избираме и състав за нова музикална формация. 

Демократична България

Стоян Михалев от Демократична България само чака да му кажем “Да” и започва да цепи айсберга на две!

“Продължаваме промяната”

В листата на “Продължаваме промяната” при това на водеща позиция в един от най-апетитние избирателни райони – 25-ти район в София се подрежда друг музикант – Ицо Хазарта. Но той поне отдавна си е показал колко точно обича българските депутати. И доста други неща си е казвал:

“Изправи се.БГ Ние идваме!”

Към хората на изкуството в следващия парламент няма как да не прибавим и един горд носител на златния скункс още през 2010 година: Борис Панкин

Златен скункс за Борис Панкин

Е, скъпи приятели, това са малка част от кандидатите за власт. Свежи като Делян Пеевски след 5 мандата мълчание… Мотивирани като Манол от Видин на поредния си опит да влезе в парламента…. И смели в изказванията си като Ицо Хазарта преди политиката. 

Избирайте умно на 14-ти ноември. И не забравяйте – купуването и продаването на гласове са две отделни престъпления.

Събрахме най-култовите кандидат-депутати


Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции