<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113756" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Експерт обяс...

Съдът отхвърли иска за сексуална експлоатация на “голото бебе” на “Nirvana”

05 Януари 2022
0 329

Съдът отхвърли иска за сексуална експлоатация на “голото бебе” на “Nirvana”

Спенсър Елдън даде миналата година под съд бандата. Нейният емблематичен фронтмен бе Кърт Кобейн. Той получи обвинения за сексуална експлоатация и че корицата като “произведение на изкуството” представлява сексуално насилие над деца.

Сега на той е 30 години и казва, че скандалният образ му е причинил “екстремен и постоянен емоционален стрес”, както и загуба на евентуални доходи и “наслада от живота”.

Съдът отхвърли иска за сексуална експлоатация на "голото бебе" на "Nirvana"

Мъжът, сниман като бебе за обложката на албума “Nevermind”, съди Nirvana за детска порнография

Представители на “Nirvana” подадоха молба за отхвърляне на иска му миналия месец, заявявайки, че аргументите на Елдън не са основателни.

Твърдението на Елдън, че снимката на обложката на албума “Nevermind” е “детска порнография” на пръв поглед не е сериозно“, казаха техните адвокати, отбелязвайки, че всеки, който притежава копие от записа, “ще бъде виновен според теорията на Елдън“. Те коментираха, че доскоро Елдън изглежда се е радвал на известността да бъде “бебето на Nirvana”.

Той е възпроизвеждал снимката срещу заплащане много пъти, вече като пораснал човек. Той има заглавието на албума, татуирано на гърдите си, появявал се е в ток шоу, пародиращ себе си, продава копия на албума с автограф в “eBay” и използва тази своя слава да сваля жени“, казват още адвокатите.

Съдът отхвърли иска за сексуална експлоатация на “голото бебе” на “Nirvana”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции