<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152832" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фен преби вра...

Технология на НАСА вдига Неймар

28 Ноември 2022
0 242

Технология на НАСА може да спаси Световното първенство за Неймар. Бразилецът се контузи в първия мач на тима си срещу Сърбия. Той със сигурност е аут за днешния мач на “Селесао” срещу Швейцария. Надеждите на отбора са той да успее да се върне или за третия сблъсък срещу Камерун, или за фазата на директните елиминации.

Технология на НАСА вдига Неймар
Източник: Instagram

За да стане това, от бразилския щаб залагат на технология, използвана от НАСА. Компресионните ботуши са често използвани в професионалния спорт. Те действат чрез различните степени на компресия и три вида масаж понякога едновременно. По този начин стимулират кръвообращението, а така дават възможност на изнурените части на тялото да се сдобият със свежа кръв по-бързо, ускорявайки възстановяването.

Шедьовър на Световното съсипа бивша звезда на Реал Мадрид

Контузията в глезена на Неймар в началото изглеждаше незначителна. Звездата е известна с начина си на подчертаване на контакт и никой не очакваше травмата да е сериозна преди да се видят повторенията. В последствие се оказа, че глезенът на Неймар е подут, а навяхването ще го задържи аут от терените. Надеждите на всички бразилци са 30-годишният нападател да се изправи на крака за мачовете на директни елиминации. За да стигне дотам обаче, Бразилия първо трябва да мине през Швейцария днес.

Източник: MARCA; БНТ

Технология на НАСА вдига Неймар

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции