<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151420" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-скъпата б...

Тежък удар по феновете в Катар (видео)

18 Ноември 2022
0 198

Много неприятна новина сюрпизира всички фенове, които ще посетят Световното първенство в Катар. Организаторите официално забраниха продажбата на бира около стадионите, след среща с ФИФА.

„След дискусии между властите на страната домакин и ФИФА беше взето решение да се съсредоточи продажбата на алкохол само във фензоните, които са отредени. В периметрите около стадионите спиртни напитки няма да се продават на Мондиал 2022“, се казва в съобщение от ФИФА.

Тежък удар по феновете в Катар (видео)

Най-скъпата бира в света струва 503 300 долара

Продажбата на алкохол в Катар е строго контролирана, но по първоначални планове той трябваше да се предлага непосредствено до стадионите, фен зоните и хотелите в страната. Такава беше договорката и с основния спонсор на турнира – световноизвестна бирена компания, на която вече е съобщено, че трябва да премести павилионите си за продажба на пенливата течност около стадионите на по-невидими места.

Това означава, че феновете ще могат да консумират бира единствено във фен зоните, където цената на 500 мл. от пенливата течност ще струва малко над 26 лева. Забраната не важи за безалкохолната бира,която ще се продава дори на самите стадиони по време на мачовете.

Видео: IT Support

Тежък удар по феновете в Катар

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции