<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77741" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нагъл достав...

TikTok-ърка скандализира мрежата като сготви пържола в тостер и бургер на ютия (видео)

11 Ноември 2020
0 5541

TikTok-ърка хвърли в недоумение мрежата с нестандартните си кулинарни умения, пише LadBible.

Авторката на публикацията, която се подвизава като itsmeju1liette пояснява в титрите към видеото, че “приготвя пържолата на гаджето си”.

TikTok-ърка скандализира мрежата като сготви пържола в тостер и бургер на ютия (видео)

Видеото, което вече е гледано над 1.6 милиона пъти и има над 11 000 реакции представя в стегнат разказ процедурата: от натикването на пържолите в слотовете на тостера до гарнирането им със сос, който оставя следи навсякъде около порцията.

От друго видео в профила на Джулиет виждаме, че тя е прибегнала до ютията, когато е решила да опече кюфтета за бургер и да разтопи кашкавалена заливка. А в последния си видеоклип на TikTok тя е приготвила спагети с кюфтета с помощта на кафе машина.

TikTok-ърка скандализира мрежата като сготви пържола в тостер и бургер на ютия (видео)

За целта тя слага суровите кюфтета да се варят с малко макарони в каната с вода, преди да добави буркан със сос в резервоара на машината.

В отговор на видеото потребител написа: „Току-що гледах да се случва престъпление“, а друг добави: „Нейният приятел вероятно е постъпил в болница след хапването.”

ТикТок звезда документира битката си с коронавируса (видео)

Нестандартният подход в готвенето на Джулиет включва приготвянето на бекон и яйце с помощта на чифт преси за коса, пържен чийзбургер върху ютия и хот-дог в пералнята.

Гол мъж нахълта по погрешка при майката на гаджето си заради TikTok предизвикателство (видео и снимки)

ТикТок-ърите стават все по-иновативни в подходите си към потребителите и ловенето на кликове и реакции в мрежата, но, да си признаем откровено, са доста нелепи в някои от изборите си на поредно ново предизвикателство към аудиторията.

Източник: LadBible

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции