<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144673" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Предизборно: ...

Топ 5 на политическите изцепки в предизборната кампания до момента (Коментарът на “Господарите”)

16 Септември 2022
16 1435

Топ 5 на политическите изцепки в предизборната кампания до момента. Събра ги нашият екип и ще ви ги представи Дани Йорданов.

Кампанията е към средата си, а вече имаме доста материал за Gospodari.com. Направо не ни се мисли какво ще е накрая…

Ицо Хазарта с песен за депутата Христо (видео)

Топ 5 на политическите изцепки в предизборната кампания до момента (видео)

Петият

На пето място е Слави Трифонов с един от прелюбопитните си предизборни клипове. Имаме сюжет в стил хитовия сериал “The Walking Dead”, имаме и тъп стар виц. Изпъква и фигурата на иначе любимия комедиен актьор Краси Радков. Той говори на врачански диалект, баце. О, колко неочаквано!

Четвъртият

На четвърто място е изцепката на кандидат-депутата на “Демократична България” Теодор Михайлов. Той повлече към дъното със себе си и Елисавета Белобрадова. Виждаме двамата на селфи при предизборното им чистене на щетите от наводнението в Карловско. Текстът към снимката гласи “На кални бани сме”. Страхотен опит за шега, няма що!

Третият

На трето място е Костадин Костадинов от “Възраждане”, който уж не е направил лидерска партия. Той не е като фюрер. Не, изобщо не е! Само дето на предизборните плакати неговите кандидати за Народното събрание са замъглени. Единствено той изпъква. Най-добре е да бъде във всяка една бюлетина във всеки един град – само Костадинов от горе до долу.

Вторият

Среброто отива при Кирил Петков. Заради лакътя в корема на един човек с желанието да е журналист, но неразбиращ тази дума. Добавяме и странното изпълнение на една руска песен.

Първият

Златото е за Бойко Борисов. Цяла изцепка е пак точно той да иска да управлява. 12 години не стигат. То не бяха кюлчета, записи, пистолети, пачки. Оставаме най-бедната страна, а Борисов пак иска да управлява. Вече никой не помни записите с Томислав Дончев, Ваньо Танов, също куриозния случай с ПКП.

Топ 5 на политическите изцепки в предизборната кампания до момента (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Мария

    17 Септември 2022

    Впрочем, преди да поставим Белобрадова и Михайлов до Копейкин, може да идем да се разходим до наводнените села. Позволявам си да го кажа като човек, който е бил там 3 дена да доброволстват - никой не отива там да реве и да се тръшка. Лафа за калните бани се чуваше по минимум 4 пъти на всеки час. Всички са усмихнати и се шегуват. Това обаче не са неща, които се разбират като гледаш постове във фейсбук само.

Реакции