<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93769" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Има такъв на...

Тошко Йорданов: С вота в чужбина “Има такъв народ” печели изборите (видео)

11 Юли 2021
0 14054

На 70-80% е ясно, че с вота в чужбина “Има такъв народ” печели изборите – това заяви Тошко Йорданов в ефира на Телевизия 7/8.

“С вота от чужбина ние печелим изборите” каза Йорданов в компанията на своите колеги и съпартийци Станислав Балабанов и Филип Станев.

Коментарът на Филип Станев

Филип Станев напомни една реплика на Ива Митева от 45-тото Народно събрание – “Крайно време е парламентаризмът да се върне в парламента”. Той не скри критиките си към управлението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Критики към бившите управляващи и от Станислав Балабанов

“Има такъв народ ще спечели, защото днес хората се амбицираха да накажат бившите управляващи за годините, в които България е първа по смъртност, по корупция и по ниски доходи” заяви Станислав Балабанов. Той изкоментира и резултата на Обединените патриоти – “Това е краят на псевдо-патриотите”. Според него тези избори могат да бъдат описани като “наказанието на суверена”

Тошко Йорданов: С вота в чужбина Има такъв народ печели изборите
Кадър: 7/8 ТВ

Драгомир Петков за избирателната активност

Драгормир Петков наблегна на ниската избирателна активност. Той се надява причината за нея да е летният сезон, а не нежеланието на хората да правят демократични избори. Според него всеки глас трябва да бъде уважаван, въпреки, че си позволи доста груба шега за избирателите на ГЕРБ – “само прости хора ще изберат прост човек да ги води”.

Коментарът на Ивайло Вълчев

Ивайло Вълчев беше лаконичен – “Първа сила след тези избори трябва да бъде българският народ”. Той не скри задоволството си от резултата на “Има такъв народ”.

В малките часове на нощта ще станат ясни резултатите и от вота в чужбина. Това означава, че най-рано утре ще могат да се коментират официалните резултати от извънредните парламентарни избори. Междувременно на база на екзитполовете вече има предполагаемо разпределение на силите в следващия парламент. Първият коментар на социолозите е, че ще се стигне до съставяне на правителство.

Кой колко депутати вкарва в 46-ото Народно събрание? (видео)

Видео: Телевизия 7/8

Тошко Йорданов: С вота в чужбина “Има такъв народ печели изборите

печели изборите

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции