<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124732" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков след р...

Тошко Йорданов разтълкува снимката си със “средния пръст” (снимка)

05 Април 2022
0 1380

Тошко Йорданов разтълкува снимката си със “средния пръст”.

Лидерът на парламентарната група на “Има такъв народ” Тошко Йорданов опита да излезе от казуса със съобщение до медиите. В него той обясни, че позата, в която е заснет по време на коалиционния съвет, е повече от случайна.

На снимката, разпространена от премиера Кирил Петков във Фейсбук, Йорданов се е подпрял със среден пръст в слепоочието, а кадърът веднага обиколи социалната мрежа, дори бе увеличен и разтълкуван като някакъв символен жест към останалите в коалицията.

Тошко Йорданов и балонът на антиваксърите

“От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС. Снимка, която породи в постните им душици въпроса: “Показал ли съм, аджеба, среден пръст, или не?” , написа Йорданов в коментар до медиите.

Тошко Йорданов разтълкува снимката си със &#8220;средния пръст&#8221;  (снимка)
БулФото
Йорданов – възмутен, че случаят се тиражира от сериозни медии, не само от жълтите

“Айде, това да го дъвчат жълтурите, е нормално, те това работят, да пишат глупости. Но днес и бившите ми колеги в БТВ сериозно започнаха да задават този въпрос, вероятно с надеждата да смент слогана си от “всички гледни точки” на “всички жълто-кафяви гледни точки”, контраатакува Йорданов.

Как се е стигнало до кадъра?

“Та, да отговоря на душевните им драми. Не, мамини сладки, не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл. Пет стотни след това или 30 градуса встрани… и това нямаше да е така на тази снимка. Случайно е”, обясни Тошко Йорданов.

Тошко Йорданов разтълкува снимката си със "средния пръст"
FB/Kiril Petkov

“Но! Ако ви се привиждат… знаете какво, то жал ми е за начина, по който гледате на света. Толкова по темата!”, заяви още лидерът на ПГ на ИТН.

Тошко Йорданов разтълкува снимката си със “средния пръст”

Източник: Dir.bg

Снимка: FB/Kiril Petkov

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции