<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127155" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Проф. Алексан...

Турция отмени носенето на маски на закрито

27 Април 2022
0 210

Турция отмени носенето на маски на закрито, пише NOVA.

“Последните две години на света минаха в сянката на COVID-19. Подложени бяха на изпитания управленските умения на държавите. Турция е една от малкото страни, които преминаха през всички тези тестове с чиста съвест. Благодарение на нашата здравна инфраструктура и здравни работници изпълнихме отговорността си към нашата нация, като изведохме страната си безопасно от този болезнен и напрегнат период. Вече отменихме носенето на маски в затворени пространства. Изключение остава масовият градски транспорт и здравните заведения“. Това обяви Ердоган след заседание на специализирания съвет за борба срещу коронавируса, което се състоя днес.

Турция отмени носенето на маски на закрито

Гърция разхлабва Covid мерките за лятото

По решение на турските здравни власти маските ще останат задължителни в масовия градски транспорт и в болничните заведения, докато случаите на COVID-19 в страната не спаднат под 1000 дневно. Отменят се и редовните заседания на членовете специализирания Научен съвет за борба срещу коронавируса, които вече ще се провеждат само при необходимост.

Турция отмени носенето на маски на закрито

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции