<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103671" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Димитър Берб...

Уайлдър проговори за първи път след загубата си от Тайсън Фюри (видео)

15 Октомври 2021
0 8417

Уайлдър проговори за първи път след загубата си от Тайсън Фюри.

35-годишният Дионтей Уалдър постна в Instagram първата си реакция след мача:

“Леле, каква нощ само! Първо и най-важно от всичко, бих желал да благодаря на Бог, че ми позволи да дам на света една друга част от мен, пълна със страст и решителност. Благодаря и на екипа и феновете ми, които бяха близо до мен през целия дълъг процес.

Уайлдър проговори за първи път след загубата си от Тайсън Фюри

Ще излъжа, ако кажа, че не съм разочарован от случилото се, но сега от дистанцията на времето виждам, че Бог е предвидил за мен по-велики дела, отколкото изобщо бих могъл да очаквам. Не успяхме да победим, но мъдрите хора казват, че истинската победа е в самите уроци. Научих, че понякога трябва да загубиш, за да можеш да спечелиш.”

Уайлдър проговори за първи път след загубата си от Тайсън Фюри (видео)

Дионтей Уайлдър загуби с нокаут в 11-ия рунд мача срещу Тайсън Фюри, състоял се преди седмица в Лас Вегас. Получи се зрелище и един от най-великите боеве в тежка категория поне в новата история на бокса. Така приключи трилогията между двамата – първият мач завърши наравно, вторият бе спечелен от Циганския крал с технически нокаут.

Нокаут в 11-ия рунд: Фюри отново преби Уайлдър и запази титлата (видео)

Фюри няма нито една загуба на професионалния ринг. От 31 боксови мача в тежка категория има 30 победи и само един равен именно срещу Уайлдър.

Уайлдър проговори за първи път след загубата си от Тайсън Фюри.

Източник: Instagram

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции