<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102461" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Папа Францис...

Училище официално забрани на родителите да идват да прибират децата си по пижами (снимки)

06 Октомври 2021
2 2708

Училище официално забрани на родителите да идват да прибират децата си по пижами, пише 9gag.

Главният учител на начално училище Айрисъм в Мидълсбъро е публикувала учтивата бележка на страницата на школото във Fasebook, но по-късно тя е била свалена оттам.

Училище официално забрани на родителите да идват да прибират децата си по пижами
Снимка: Richard Rayner

“Като училище ние насърчаваме децата да бъдат подходящо облечени по всяко време и чувстваме, че това е също толкова важно и за родителите”, се казва в публикацията.

Постът може да се приеме като “отчаяна” мярка на зачестилите случаи на родители, които идват в училище по халати, пижами и джапанки.

Снимка: Facebook

Някои от родителите вече са изразили подкрепа към новото изискване. Те са разтревожени от примера, който дават набедените не само на техните собствени деца, но и на останалите ученици.

Розови “кастинг коли” с бранда на порно сайт бяха паркирани край начално училище (снимки)

Има разбира се и противници на мярката, които наричат привържениците “осъдителни” без да си дават сметка за условията, в които живеят тези родители.

Снимка: Richard Rayner

“Няма извинение за това да бъдеш измит, сресан и подходящо облечен всеки ден”, възразиха “осъдителните”.

Според думите на майка на 17-годишно момче, посещавал преди години същото училище, това е проблем от повече от 10 години.

Снимка: Facebook

В училището се обучават 678 деца от 2 до 11 години и е въведен строг дрескод. Ако едно дете посещава детска ясла, включваща деца на три и четири години, то трябва да ходи на училище в пълна униформа.

Училище официално забрани на родителите да идват да прибират децата си по пижами.

Източник: 9gag

Снимки: Richard Rayner

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции