<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101029" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Малчуганите ...

Учител по математика дава уроци на учениците си в порно сайт (видео)

27 Септември 2021
0 790

Джан Сю, тайвански преподавател по математика, подхожда много креативно и разчупено към въпроса за намирането на ученици и студенти по доста сложния му предмет. Преподавателят си създаде профил в сайт за възрастни, но вместо интимни видеоклипове, той записва лекциите и уроците си с обяснения как човек може да решава различни математически уравнения.

Скандал в Русия с 23-годишна учителка, появила се по сутиен в TikTok (видео)

Учител по математика дава уроци на учениците си в порно сайт (видео)

Математикът публикува видеоклипове през 2020 г., за да забавлява своите обучаеми от дистанционното учене. В сайта за порастнали той качва разработките си по диференциални и интегрални уравнения, както и обяснения за популярни теореми и аксиоми.

Розови “кастинг коли” с бранда на порно сайт бяха паркирани край начално училище (снимки)

Образователните видеоклипове стават известни не само сред аудиторията на педагога. Останалите потребители също оценяват уроците. Профилът на математика се е покачил до 5097 номер в класацията на сайта, въпреки че всички обяснения на материала са на китайски. Сю е публикувал повече от 200 видеоклипа, а техните гледания вече са надхвърлили 1,3 милиона.

Източник: Фишки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции