<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198503" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Европейската...

Украинско зърно, дете в опасност и още в Топ новините тази седмица (видео)

15 Септември 2023
0 442

Украинско зърно, дете в опасност и още събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

2-годишно дете се бори за живота си, след като е погълнало метадон. Той бил предназначен за майка му. Разследването по случая продължава.

Урсула фон дер Лайен призова България и Румъния да бъдат приети в Шенген максимално скоро. Хърватия обеща подкрепа за двете страни. Уви, Австрия е несъгласна с това предложение. Междувременно Европейската комисия обяви, че сваля мониторинга над България и Румъния. Развитието на двете страни ще се отбелязва в годишни доклади.

Украинско зърно, дете в опасност и още в Топ новините тази седмица (видео)

Депутатите гласуваха за разрешаването на вноса на зърно от Украйна. Обещаха това да се отрази положително на цените и те най-после да се понижат.

Най-после много от електронните услуги ще станат достъпни без електронен подпис. Отпада хартиената трудова книжка. Очаква се да се въведе и онлайн връчване на фишовете и актовете от КАТ.

Скандален клип с насилие над деца в детска градина взриви социалните мрежи. Помощник-възпитателката беше уволнена. Проверките по случая продължават.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

Украинско зърно, дете в опасност и още в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции