<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141781" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пилоти на сам...

Усик отново победи Джошуа и не му даде да си върне титлите (видео)

21 Август 2022
0 772

Усик отново победи Джошуа и не му даде да си върне титлите.

Фланелка на Майкъл Джордън ще бъде продадена на търг за 5 млн. долара (видео)

Големият реванш между Олександър Усик и Антъни Джошуа оправда очакванията за жесток сблъсък между двамата. За втори пореден път Усик се оказа прекалено техничен, прекалено бърз и прекалено класен за бруталната сила на Джошуа. Украинецът остана шампион на 3 от 4-те основни федерации в тежка категория на професионалния бокс. 

В невероятен двубой, проведен в Саудитска Арабия, Антъни Джошуа даде всичко от себе си и демонстрира подобрена стратегия. И това обаче се оказа недостатъчно срещу скоростта, класата и най-вече техниката на Олександър Усик. 

Интересно обаче беше на съдийската маса. Там победителят беше определен след разделено съдийско решение. Въпреки че изглеждаше, че Усик ще спечели категорично, единият от реферите даде победата за Ей Джей със 113:115. Другите двама дадоха успеха за украинеца – 115:113, 116:113. 

В последните 3 рунда Усик демонстрира бърза офанзива и много богат арсенал от удари, с които разклати жестоко Джошуа. Така си гарантира успеха в мача. 

Благодарение на триумфа, Усик стана първият боксьор в историята, който печели титлата на списание “Ring” в полутежка и тежка категория. Освен това си заслужи правото да се бие в обединителен двубой, който може да го направи абсолютен световен шампион в тежка категория, след като вече стана такъв в полутежка – също постижение, което не е правено досега! 

Усик отново победи Джошуа и не му даде да си върне титлите (видео)

Източник: sportlive

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции