<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=125676" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Роналдо счуп...

Уволниха бразилски треньор минути, след като удари съдийка по лицето (видео)

12 Април 2022
0 896

Невиждана до момента ситауция се разигра по теренита на долните групи в бразилския футбол.

Не е рядкост на полупрофесионално или аматьорско ниво съдиите да са обект на агресия, но до този момент това не се бе случвало срещу съдийка, пише Dir.bg.

Зверев удари с ракетата си стола на съдията и бе отстранен от тенис турнира в Акапулко (видео)

Треньорът на Деспортива Феровиара – Рафаел Сориано, изобщо не се поколеба да посегне на страничната съдийка в мача на неговия тим срещу Нова Венеция, като го направи по-изключитлено грозен начин.

На полувремето на мача Сориано очевидно имаше доста претенции към съдийската бригада. Той нахлу на терена и започна да крещи на главния съдия, заради което получи жълт картон.

Секунди по-късно страничната съдийка Марсели Нето се опита да се намеси и да успокои треньора, но вместо да послуша думите ѝ, Сораино я удари с чело в устата.

Шокираните от видяното играчи бързо отидоха към съдийката, за да проверят дали е добре. Последва червен картон, като треньорът потегли към съблекалнята съвесем спокойно, сякаш нищо особено не се е случило.

Минути по-късно, още преди самият мач да е свършил, от клуба му съобщиха, че той вече е уволнен заради стореното.

След мача Рафаел Сориано изпрати официално съобщение до медиите в Бразилия, в което отрича да е ударил съдийката. По думите му, тя се възползва от ситуацията, защото е жена.

Уволниха бразилски треньор минути, след като удари съдийка по лицето (видео)

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции