<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153589" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гостуващият ...

Вальо Михов: “Пеле, Бог да го прости, велик!” (видео)

03 Декември 2022
0 2103

Бившият президент на БФС Валентин Михов направи сериозен лапсус в ефира на “Диема спорт“. “Пеле, Бог да го прости, велик!”, заяви Вальо. Той коментираше двубоя от турнира за Купата на България между Берое и ЦСКА през 1948 г., завършил с победа на гостите с 2:0.

“Самочувствието е нещо много специфично. Аз пред психолог говоря и затова се съобразявам. Пеле, Бог да го прости, велик! Когато завършва футбола, на края на кариерата си, го питат какво е футболът за него, каква е разликата между началото и края… За Марадона исках да кажа “Бог да го прости”! Пеле е жив. Жив и здрав да е”, беше коментарът на Михов.

Гостуващият ЦСКА победи „Септември“ на „Армията“

Бразилският магьосник в момента е в болница. В двубоя срещу Камерун феновете на Бразилия пък издигнаха хореография в подкрепа на Краля на футбола. 82-годишният Пеле бе опериран заради тумор на дебелото черво през септември миналата година. Оттогава той често се нуждае от лекарски надзор.

Вальо Михов: &#8220;Пеле, Бог да го прости, велик!&#8221; (видео)
Източник: Twitter

Жив ли е Пеле според Вальо Михов? (видео)

Източник: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции