<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=167139" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Наркобос си н...

Васил Михайлов пред съда отрича да е нарушавал домашния си арест (видео)

28 Февруари 2023
0 863

Васил Михайлов пред съда отрича да е нарушавал домашния си арест. В съдебната зала трябваше да се появят 9 пострадали лица. Малко преди началото на съдебния процес се оказа, че в залата присъства само едно от тях. Част от пострадали, през своите адвокати, заявиха, че искат да участват в процеса като частни обвинители и граждански ищци. Те са подали молби за граждански искове на обща стойност 40 000 лв. срещу Михайлов. 

Адвокатът на обвиняемия – Велин Велинов,  настоя мярката на Михайлов да бъде променена в по-лека, тъй като ставало въпрос за млад мъж, който живеел в “здрава семейна среда”. 

Велинов настоя и делото да бъде върнато на Софийска районна прокуратура за отстраняване на пропуски в досъдебната фаза. От обвинението обаче са категорични, че няма допуснати грешки. А мярката за неотклонение “задържане под стража” е необходима, тъй като вече съдът е определил, че Михайлов е нарушавал принудата. Обвиненият обясни, че не е нарушил домашният арест, тъй като не знаел, че не може да отиде до отсрещния тротоар, преди да започне да изпълнява присъдата. 

Васил Михайлов пред съда отрича да е нарушавал домашния си арест (видео)

19-годишният младеж отговаря за осем престъпления. Михайлов е обвинен за множество случаи на нанасяне на побой по хулигански подбуди. Преди дни от прокуратурата обявиха, че той ще отговаря и за закана за убийство срещу надзирател от Централния софийски затвор.

Младежът е преместен в Бобов дол, защото рисувал нацистки символи в килията си, както и влизал в конфликти с други лишени от свобода.

Нови обвинения за прокурорския син от Перник Васил Михайлов

Васил Михайлов пред съда:

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции