<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134016" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какви са исто...

Василев: Тръгнах на кръстоносен поход срещу мафията в спорта

16 Юни 2022
0 537

Василев: Тръгнах на кръстоносен поход срещу мафията в спорта, пише Тема Спорт.

Радостин Василев заяви, че народните представители ще решат неговата съдба като спортен министър.

Василев: Мафията нахлу в ИТН (видео)

Василев: Тръгнах на кръстоносен поход срещу мафията в спорта

Преди дни на извънреден брифинг юристът и други депутати от „Има такъв народ“ обявиха, че напускат парламентарната група.

„Излизам открито пред всичко. Ангажирах хора в Национална спортна база, в тотото. Сега същите тези хора ме питат какво правим. Аз съм с тях всеки ден. Лоялен съм към тях, защото те са ме издигнали. Не съм позволявал на никого да ми налага експерти и съветници в министерството. Нека оставката ми бъде депозирана и волята на народните представители да реши моята съдба. Най-вероятно задкулисието проби при нас. Сега ще ни изкарат предатели, че сме купени, че сме получили пари. Нека ни подложат на полиграф дали сме получили стотинка за това, което правим в момента“, заяви Радостин Василев.

„Открито направих този кръстоносен поход срещу мафията в спорта.  Започнах безпардонно изчегъртване на мафията. Обещах спортна зала на цял един град – Плевен. Обещах да бъде възстановена базата на „Червено знаме“. Не се радваха на моите действия, защото в определен момент започнахме да засягаме нечии интереси. Обявявам, че не мога да бъда повече от тази структура заради лидера. С депутатите от ИТН съм в чудесни отношения, с много малки изключения те са свестни хора. Притеснени са, защото знаят, че казвам истината. Не съм си позволил да открадна едно захарче, или да поискам нещо. Всички спортни имоти за завладени от мафията. Не мога да бъда купен от никого! Мога да бъда убит, но не и купен!“, добави доскорошният спортен министър.

Източник: Тема Спорт

Василев: Тръгнах на кръстоносен поход срещу мафията в спорта

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции