<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=98891" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Претоварване...

Вижте най-ярките смешки на тема Преброяване 2021 (Коментарът на “Господарите”)

08 Септември 2021
0 2331

Вижте най-ярките смешки на тема Преброяване 2021 в Коментарът на “Господарите” с Виктория Симеонова и оператора Стоян Радков.

Онлайн кампанията по преброяване ще се проведе между 7 и 17 септември, но не ни се наложи да чакаме дълго за краш, хакерски атаки и незареждащи страници. За два дни, системата се срещна с двама хакери, чиито файлове със сигурност не са „обърнати“ , нито пък имат нужда от джуркане.

Хакери атакуваха НСИ при старта на националното преброяване

Мотото на преброителната кампания е „Включи се, защото си важен“, но можем да кажем, че ИТ-магьосниците са най-важните персонажи в тази трогателна и до болка позната история с неработещите държавни сайтове.  И както се казва, няколко дни ще ги пишем бегАли, защото стартът на преброяването дори не се усети…

През погледа на хумора

Не ни се наложи да чакаме дълго и за забавната страна на нещата. Сарказмът е спасител в подобни кални ситуации, а в крайна сметка дори и в калта някои неща си остават забавни…

Българското общество в Туитър реши да сравни мнението на хората за преброяването с това за ваксините и резултатът само доказва колко нелепи и неадекватни могат да бъдат аргументите на привидно нормалните възрастни хора. Нека видим едни от най-успешните паралели между ваксините и преброяването.

Вижте най-ярките смешки на тема Преброяване 2021

Вижте най-ярките смешки на тема Преброяване 2021

Едно е сигурно – винаги когато българските ИТ-гении на държавни служби са замесени, забавлението е гарантирано. Този случай само потвърждава, че всеки проблем у нас може да има и забавна страна. Да ни е честито преброяването! Дано след още 10 години се намери начин то да не включва безброй бъгове и писане на листче. А личните ни данни да са живи и здрави – закачени на стена, залепени на врата или директно изхвърлени в кошчето.

Вижте най-ярките смешки на тема Преброяване 2021. Едно е сигурно – винаги когато българските ИТ-гении на държ авни служ би са замесени, заб авле нието е гаран тирано.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции