<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141792" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Усик отново п...

Вижте как Джошуа беснее след загубата и хвърля поясите на Усик от ринга (видео)

21 Август 2022
0 2015

Вижте как Джошуа беснее след загубата и хвърля поясите на Усик от ринга. Той загуби с 2:1 съдийски гласа от украинския боксьор Александър Усик. Това бе втори двубой между двамата, който англичанинът губи и така четири от световните титли отиват при Усик.

Усик изненада репортер с епично кихане преди мача с Джошуа (видео)

Вижте как Джошуа беснее след загубата и хвърля поясите от ринга (видео)

Камерите в Саудитска Арабия хванаха и доста неприятен момент, в който Ей Джей губи контрол. Докато победителят празнува, Джошуа говори на публиката и мята през въжетата на ринга своите пояси. Миг преди това се налага няколко човека да усмиряват британския боксьор. Вижда се, че е необходимо лично неговият треньор да го убеждава да се върне на ринга и да приеме поражението с достойнство.

Следващ мач

Усик посвети победата на хората в Украйна и на Господ. Той пожела следващата му среща да е с Тайсън Фюри, който държи последния пояс в тежка категория. С него Усик би бил абсолютен световен шампион.

“Бих искал да изкажа благодарност на всички, които се молеха за мен. Благодаря и на Бог за силата, която ми даде днес, защото Той ми даде много. Моят Бог Исус Христос. Благодаря ви много! Посвещавам победата на страната си, на семейството, на моя отбор. На всички войници, които защитават нашата родина. Това бе исторически мач“, каза Усик.

Забавно

Преди мача Усик изненада репортер с епично кихане. Забавният момент е хванат от спортни журналисти, които взимат интервю на боксьора.

Докато говори, украинецът се обръща назад и киха. Кихавицата му е толкова силна и шумна, че предизвиква усмивки. Забавният текст към видеото гласи, че това е кихането на татко. А самият интервюиращ репортер отбелязва, че звукът е достоен за тежката категория в бокса.

Гледайте: Усик изненада репортер с епично кихане преди мача с Джошуа (видео)

Вижте как Джошуа беснее след загубата и хвърля поясите на Усик от ринга (видео)

Източник: SkySports

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции