<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114764" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ананиев все о...

Владислав Горанов на разпит за втори ден, този път за кюлчетата

12 Януари 2022
0 286

Бившият финансов министър Владислав Горанов за втори ден бе на разпит в Главна дирекция “Национална полиция”, предава Dir.bg.

След близо двучасов престой, той напусна сградата на полицията, но отказа коментар.

Днес той е дал показания във връзка със сигнала на движение БОЕЦ за снимки на пари и златни кюлчета в чекмедже на шкаф в стаята на бившия премиер Бойко Борисов.

Вчера бившият финансов министър беше призован ГДНП (Главна дирекция “Национална сигурност”) във връзка с продължаваща проверка.

Владислав Горанов е бил на на разпит в ГДНП

Владислав Горанов на  разпит за втори ден, този път за кюлчетата

В края на миналата година Горанов влезе в граничен пункт „Калотина“ в посока Сърбия с автомобил, обявен за издирване. Тогава той направи обратен завой и се върна в страната.

По-късно стана ясно, че колата е взета на лизинг от голяма автомобилна компания през 2020 г., като от фирмата заявиха, че най-вероятно става дума за т.н “клониране”.

Според вътрешния министър Бойко Рашков обаче казусът не е толкова елементарен, а отговорите на възникналите въпроси ще станат ясни след края на започналата проверка.

Владислав Горанов на разпит за втори ден, този път за кюлчетата

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции