<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111912" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: София ще стро...

Волен Сидеров: Аз постоянно се бия с някого

15 Декември 2021
0 3738

Волен Сидеров: Аз постоянно се бия с някого.

“Аз постоянно се бия с някого, да. Защо това Ви смущава, аз не мога да разбера. Аз съм известен хулиган. Всеки, който ме предизвика, всеки, който ми каже нещо по мой адрес – неприятно, позорно, обидно…”, каза лидерът на “Атака” пред OFF News във връзка с пореден скандален запис, публикуван в мрежата.

Волен Сидеров налита на бой на чужденец?

Вчера ви показахме как Сидеров раздава шамари на случаен минувач. Във видеото не става ясна причината за сблъсъка, но неведнъж сме виждали политика разгорещен да раздава правосъдие, уроци по музика и морал в нощна София.

Волен Сидеров налита на бой на чужденец? (видео)

Той обясни, че е бил предизвикан: “Минава някакъв и ми казва: Ей, боклук. И аз ставам и му шибвам два шамара. Ако иска да се оплаче от мен. Ако иска да подаде жалба в СДВР, в новото МВР на Рашков…”, каза Сидеров.

Волен Сидеров: Аз постоянно се бия с някого

“Винаги, когато някой ми каже нещо обидно, аз реагирам. Искам извинение, ако няма извинение, се бия. Това е положението”, обобщи Сидеров. 

Волен Сидеров свири на индийски инструмент в центъра на София (видео)

„Работя до 8 ч. вечер, за да може като изляза на улицата в центъра на София да гледам това. Да, Волен Сидеров е „бияча“. Потърпевшият е чужденец отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си ще разкаже, че в България е много хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти“, пише Недко Кръстев, под публикацията си във Фейсбук.

Волен Сидеров: Аз постоянно се бия с някого.

Източник: OFF News

Снимка: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции