<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172882" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Ясни са изводите от тройната аутопсия на Емил Боев (видео)

31 Март 2023
1 12490

Ясни са изводите от тройната аутопсия на Емил Боев.

Вече има достатъчно доказателства, че тялото, открито снощи в пернишкия квартал “Бела вода”, е на изчезналия през януари 25-годишен мъж. И от полицията, и от прокуратурата потвърдиха това.

По информация на bTV, смъртта му не е насилствена.

Намериха личната карта на Емил Боев при изплувалото тяло в езеро в Перник

“Намерени са вещи и особени белези, които ни дават основание да предположим, че именно това е тялото на Емил Боев. Около 22:30 часа са били уведомени от органите на полицията. Близките със разрешение на наблюдаващия прокурор са имали възможност да видят трупа в отделението по съдебна медицина, те също са потвърдили”. Това съобщи говорителят на Окръжната прокуратура-Перник Албена Стоилова.

Ясни са изводите от тройната аутопсия на Емил Боев (видео)

“Около 18:45 часа едно лице, което се е разхождало по брега, е забелязало трупа, след което е сигнализирало на телефон 112. Някъде след между 40 и 60 дни трупът изплува на повърхността и това е причината да не бъде забелязан, макар че е правен многократно обход с дронове”. Това пък обясни зам.-директорът на ОДМВР-Перник комисар Йордан Николов.

Водещата версия е, че се е подхлъзнал, паднал във водата и удавил. Аутопсията засега не е потвърдила това, затова са назначени експертизи. Те ще проверяват именно за удаване, съобщава “24 часа”.

Припомняме, че Емил Боев изчезна преди два месеца на фестивала “Сурва”.

Приятелите на семейството, които живеят в тяхната къща, го определиха като добър човек.
Майката и бащата на Боев отказаха коментар.

Ясни са изводите от тройната аутопсия на тялото на Емил Боев

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции