<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146243" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: МВР: В махали...

За какво гласува Корнелия Нинова от БСП? (видео)

02 Октомври 2022
0 99

За какво гласува Корнелия Нинова от БСП разбираме от поредното журналистическо включване от урните в днешния изборен ден.

Христо Иванов: На България ѝ трябва смело и реформаторско управление (видео)

За какво гласува Корнелия Нинова от БСП? (видео)

“Гласувах за сигурност и спокойствие във всеки български дом. За стабилно управление, което да отвори мощен социално-икономически щит пред кризата. За повишаване на доходите, за развитие на икономиката, което да гарантира просперитет на България. Нека хората да знаят, че в тези трудни кризи, няма да бъдат изоставени. Че държавата ще бъде до тях, ще бъде партньор и ще помогне.” Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни своя вот, пише Дарик.

“Законът да е еднакъв за всички, да няма богопомазани. Да се прилага еднакво за всичко, да има справедливост.” 

“Да, очаквам БСП да сме в следващото управление. Без силна социална партия, в тези трудни моменти, няма да е лесно”, категорична бе Нинова. Така тя отговори на въпрос дали очаква БСП да са част от управлението в следващото 48-о Народно събрание. 

“Многократно сме заявявали, че с ГЕРБ и ДПС не можем да правим мнозинство, нека видим резултатите на останалите днес”, добави Нинова и обяви, че партията има десет мерки за първите 100 дни за овладяване на инфлацията и повишаване на доходите. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции