<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=165086" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Колите ли са ...

За по-малко от 12 часа два пъти удариха паркиран автомобил (видео)

17 Февруари 2023
0 2463

За по-малко от 12 часа два пъти удариха паркиран автомобил, показва материал на NOVA. Случаите са от столичния квартал „Редута”. И двата инцидента са заснети от охранителна камера. При единия от ударите се вижда как колата се мести. Паркираният автомобил е със счупено предно стъкло и хлътнала врата. Собственичката си го е купила преди месец и половина и все още не го е изплатила. Самата тя признава, че е нарушила закона като е паркирала на тротоар.

„На 14 февруари следобед паркирах. Наоколо по принцип е бой за място. Има много големи кооперации. няма абсолютно никакви места за спиране. Живея тук от две години. Не спирам само аз тук. Предблоково пространство е. Спира се абсолютно навсякъде”. Това заяви потърпевшата Марина Николова.

За по-малко от 12 часа два пъти удариха паркиран автомобил (видео)

14-годишен открадна кола и катастрофира в Исперих

По думите ѝ откакто живее на този адрес не е имала проблем със спирането на това място. „Малко спорно е да наречем това място тротоар, но има достатъчно разстояние, през което да се мине. Бях в провинцията на 15-и февруари и синът ми, отивайки на училище, видял колата, която първоначално решил, че е била разбита. Оказа се, че благоразумен съсед има камера на терасата си, и благодарение на записа видяхме какво се е случило”.

За по-малко от 12 часа два пъти удариха паркиран автомобил

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции