<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197426" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Напрежение в ...

Загуба при завръщането на националите ни в Пловдив (видео)

08 Септември 2023
0 158

Загуба при завръщането на националите ни в Пловдив. Представителният ни отбор по футбол претърпя поражение при първия си мач в града под тепетата от 40 години насам. Избраниците на Младен Кръстаич отстъпиха на Иран с 0-1. По време на срещата бе даден шанс на редица млади играчи да покажат качествата си с националния екип.

Загуба при завръщането на националите ни в Пловдив (видео)
Снимка: Боян Ботев /БТА (ЕД)

Дебютанти не липсваха още в стартовата единайсеторка. На вратата започна Димитър Митов. Стражът на “Сейнт Джонстън” е един от хората, които до момента не са викани в националния тим. Друг такъв – Лукас Петков от “Гройтер Фюрт” също получи шанс за изява още в началото на двубоя. На върха на атаката пък бе Преслав Боруков от “Арда”.

Бурни аплодисменти за Стилиян Петров на „Мача на надеждата“

Преди началото на срещата титулярите показаха подкрепата си към Петър Хубчев. Както е добре известно, героят от САЩ ’94 се бори с коварно заболяване. Неговата битка сплоти българската футболна общественост. Националите ни позираха за снимка, носещи тениски с лика на бившия защитник и надпис “С теб сме!”. Капитанът Кирил Десподов пък позира с екип на представителния тим с номера и името на Хубчев.

Самият двубой не предложи много зрелище или пък “изяждане на тревата”, каквото Младен Кръстаич бе обещал. Единственият гол падна във вратата на България в 14-ата минута. Тогава крилото на “Ростов” Мохамед Мохеби се разписа. Този мач бе подготовка за “лъвовете” за предстоящото гостуване на Черна гора. Мачът е след три дни и е част от европейските квалификации.

Загуба при завръщането на националите ни в Пловдив

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции