<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145492" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха м...

Заловиха сериен обирджия благодарение на обсесията му по “Спондж Боб” боксерки (видео)

25 Септември 2022
0 471

Заловиха сериен обирджия благодарение на обсесията му по “Спондж Боб” боксерки, пише LADbible.

Едуард Праис е арестуван от полицията в Тулса, Оклахома, на 16 септември след серия обири в комплекс с апартаменти. Според полицейското управление, най-малко 5 отделни обира са извършени в комплекса от юли досега.

Властите посочват, че извършителят използвал един и същи метод на влизане с ритник през вратата на апартамента, преди да открадне смартфони, телевизори, оръжие и други преносими предмети. На записите от охранителните камери се виждал извършител, носещ боксерки и чорапи с героя от анимацията “Спондж Боб”.

Чернокож се дегизира като бял при извършването на 30 обира (снимки)

Обирджията улеснил задачата на полицаите дори още повече, като пуснал откраднатите вещи за продажба в отдела Marketplace на Facebook. Там, на снимките, редом до стоките за продажба, се виждат и споменатите боксерки.

Заловиха сериен обирджия благодарение на обсесията му по &#8220;Спондж Боб&#8221; боксерки (видео)

След откритието, полицаите от Тулса поискали заповед за обиск на жилището на Прайс и намерили шортите в сушилнята му. В дома му били открити и голям брой телевизори, мобилни телефони, таблети, оръжие и муниции. Всички те били откраднати от апартаментите на комплекса. Те, както посочват от полицията в Тулса, били върнати на законните им притежатели.

Бивши крадци разкриха за какви неща гледат, преди да набележат дома ви за обир

В шеговит пост във Facebook по случая полицаите съобщават, че „за информация, апартаментът на заподозрения не се намирал в ананас на дъното на морето.“

Кадри: Fox 23

Заловиха сериен обирджия благодарение на обсесията му по “Спондж Боб” боксерки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции