<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99440" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИзСпортен Св...

Започва Бизнес академията за стартиращи предприемачи (видео)

13 Септември 2021
0 72

Започва Бизнес академията за стартиращи предприемачи. Тя се провежда от 2018 г. В нея са се включили 403 завършили участници от 10 града в цялата страна. 

Предстоят групи в Добрич, София, Смолян, Варна и други градове. В следващите дни на страницата на Фондация „Америка за България” ще можете да се запознаете с едни от успешните истории по програмата и как подкрепяйки местните бизнеси из цялата страна, заедно допринасяме за развитието на предприемаческата екосистема. 

Започва Бизнес академията за стартиращи предприемачи

Следващи дати и информация за записване можете да видите през сайта на Фондацията. А сега имате възможност и да изтеглите безплатния учебник-наръчник за успешен бизнес:https://baseprogram.bg/

Партньори, с които се реализира програмата: Тръст за Социална Алтернатива/Trust for Social Achievement ; Съвет на жените в бизнеса в България ; Industrial Cluster Srednogorie ; Association of the Bulgarian Leaders and Entrepreneurs – ABLE ; СНЦ Магна Натура ; East Accelerator – Източен акселератор ; Фондация “Общество и сигурност” ; Национална асоциация на малкия и среден бизнес

Напомняме ви, че на 19 септември предстои друго голямо събитие със съдействието на Фондация “Америка за България”: Run2gether.

За четвърти път ще се проведе благотворително бягане Run2gether в подкрепа на хората с увреждания

За четвърти път ще се проведе благотворително бягане Run2gether в подкрепа на хората с увреждания (видео)

Започва Бизнес академията за стартиращи предприемачи

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции