<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101663" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена оцеля по...

Никой не спира, за да помогне на блъсната жена на пешеходна пътека във Враца (видео)

01 Октомври 2021
0 4866

Никой не спира, за да помогне на блъсната жена на пешеходна пътека във Враца, но защо? – Въпросът задава възмутен гражданин в ефира на NOVA.

Инцидент на пешеходна пътека, заснет от охранителна камера, обиколи социалните мрежи. Случаят е от Враца, на кадрите се вижда как кола блъска жена, а преминаващи пешеходци и автомобили не спират да помогнат.

Кадрите от инцидента са запечатани от охранителна камера пред  магазин във Враца. Жената била  блъсната от лек автомобил, който завивал нататък.

Катастрофа между трамвай и автобус в София, има пострадали (снимки)

Никой не спира, за да помогне на блъсната жена на пешеходна пътека във Враца

Записът показва, че завивайки водачът спира на пешеходната пътека, но секунда след това тръгва и блъска жената. По данни на МВР шофьорът не е употребил алкохол и упойващи вещества. Възрастният мъж обаче също бил транспортиран в болницата заедно с пострадалата, тъй като вдигнал високи стойности на захарта в кръвта, уточняват други източници на NOVA.

Ивайло Иванов разпространява кадрите в социалните мрежи, възмутен, че преминаващите хора и коли не се спират да помогнат.

„Най-обикновено ПТП. Станало – станало. Човекът слиза, опитва се да й помогне, но хора, които бяха до нея подминаха. Това само ме принуди да кача видеото. Липсата на всякаква човечност”каза Ивайло Иванов.

Около 15 минути след инцидента на място се оказва и бившият автомобилен инструктор Петко Благоев, който е обучвал шофьори през целия си живот и знае, че в този момент е важно да се помогне. Пострадалата била преместена в колата, която я ударила.

Макар, че дошъл доста време след инцидента той все пак опитал да помогне и на жената, и на водача и неговия спътник, защото всички изглеждали зле.

Блъснатата жена и към момента е в болница с овладян вече от лекарите кръвоизлив в мозъка и травма на китката. Животът й е вън от опасност, но по случая е образувано досъдебно производство.

Никой не спира, за да помогне на блъсната жена на пешеходна пътека във Враца

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции