<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=156787" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шестте града ...

Зеленски отправи емоционално послание за Коледа (видео)

25 Декември 2022
0 220

Зеленски отправи емоционално послание за Коледа, което можете да чуете във видеото.

“Украинците ще създадат свое собствено Коледно чудо, като покажат, че остават непоколебими въпреки руските атаки, които потопиха милиони в мрак”, заяви президентът Владимир Зеленски в предизвикателно и вдъхновяващо послание в навечерието на Коледа.

В речта си, произнесена 10 месеца след началото на войната, в която руснаците убиха десетки хиляди души и принудиха милиони да напуснат домовете си, Зеленски заяви, че макар свободата да има висока цена, робството ще струва още повече.

Зеленски отправи емоционално послание за Коледа (видео)

Как мина посещението на Зеленски в САЩ?

“Ние издържахме в началото на войната – устояхме на нападения, заплахи, ядрен шантаж, терор, ракетни удари. Ще издържим и тази зима, защото знаем за какво се борим”, каза той.

“Дори в пълен мрак ще се намерим един друг, за да се прегърнем силно. А ако няма топлина, ще се прегръщаме дълго време, за да се стоплим един друг”, допълва той.

“Ще се усмихваме и ще бъдем щастливи, както винаги. Има една разлика – няма да чакаме чудо, тъй като сами го създаваме”.

Зеленски отправи емоционално послание за Коледа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции