<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=107681" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Facebook забраня...

Жена обясни изневярата си към трима партньори с психично разстройство (видео и снимки)

14 Ноември 2021
0 11147

Жена обясни изневярата си към трима партньори с психично разстройство.

Каника Батра от Сидни, Австралия, обяви, че има нарцистично личностно разстройство. Тя е на 26 и постоянно разчита на потвърждение от страна на околните, за да се чувства значима. Също така тя често мени настроенията си и попада в “много мрачна зона”, когато не успее да се утвърди.

Мъж хвана жена си в изневяра чрез профила си в Netflix

Във видео за SBS Insight екзотичната красавица споделя какъв ефект имат върху нея положителните отзиви от последователите ѝ в социалните мрежа.

“Когато получавам положителни отзиви, се чувствам отлично, но те не остават за дълго с мен, понеже са мимолетни. Когато чета негативни отзиви и обиди обаче, те ме нараняват повече, отколкото мога да обясня.”

Жена обясни изневярата си към трима партньори с психично разстройство
Снимка: Instagram/@kanikabatra

Финалистката в конкурса “Мис свят” от Австралия също така е диагностицирана с диссоциално личностно разстройство, което се изразява в неспособност да изпитва емпатия и чувство за вина. Това е съсипало предишните ѝ няколко връзки, след като е изневерявала на партньорите си.

“Изобщо не се чувствах виновна от това.Не съм се прибирала с усещането, че съм наранияла другия, предавайки го”, споделя Каника.

Жена обясни изневярата си към трима партньори с психично разстройство
Снимка: Instagram/@kanikabatra

След стреща с психитър обаче, е открила тези свои дефицити и дори се е отучила от тях в името на здрава и пълноценна явръзка. Дали да ѝ вярваме обаче, вижте сами!

Жена обясни изневярата си към трима партньори с психично разстройство

Източник: SBS Insight

Снимки: Instagram/@kanikabatra

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции