<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104526" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Родителите н...

Жена основа тайно компания за 47 милиона долара, без да каже на родителите си, че е напуснала работа (снимки)

22 Октомври 2021
0 16537

Джейн Лу от Австралия успя тайно да основе компания за 47 милиона долара, без да съобщи на родителите ѝ, че е напуснала счетоводната си работа в известна фирма.

Австралийката е моден гуру, започнала да продава дрехи онлайн още през 2010 г., като криела от родителите си това свое начинание в продължение на две години.

Днес нейната модна марка Showpo е известна по цял свят и се фокусира върху “предлагането на приобщаваща гама от стилове, ръководени от тенденциите в Австралия”.

Българка замина да работи като чистачка във Великобритания и създаде бизнес за милиони (видео)

Родителите на Джейн емигрират от Китай, когато тя е едва на осем години.

Заради лишенията, на които са били подложени в началото, бизнесдамата не искала да сподели на родителите си, че е напуснала реномирана счетоводна фирма, за да стартира собствена модна линия.

Джейн каза: “Не знаех как да им кажа, затова се преструвах, че продължавам да работя през следващите шест месеца.”

“Обличах си костюма всеки ден. Това беше нещо ужасно. Определено тогава много се съмнявах в решенията си за живота. Но нямаше връщане назад”, допълва още тя.

Първоначалното бизнес начинание на Джейн претърпяло своя крах. Тя искала да отвори магазин, но пътят към успеха бил в онлайн продажбите.

В първите дни тя криела дрехи за уебсайта в торби за боклук, за да може никой да не научи. По това време тя също имала дълг от 60 000 долара.

Чрез социалните мрежи обаче тя успя да изгради сама своята империя.

Жена основа компания за 47 милиона долара, без знанието на родителиете ѝ

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции