<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=125336" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Куче, изгубен...

Жена отишла на 16 срещи подред само заради храната (видео)

10 Април 2022
0 8277

Жена отишла на 16 срещи подред само заради храната, пише LadBible.

Повечето хора ще съчувстват за финансовите проблеми на студентите. А те са принудени да правят най-доброто с това, което имат: инстантни юфка повечето вечери; ровене сред намаленията на големите вериги и яденето на „ястия“, на които родителите им биха се присмивали.

Въпреки това, един метод на TikToker за получаване на храна е наречен „гениален“ от някои потребители: Известна тиктокърка просто отишла на 16 срещи в поредни вечери, за да се нахрани.

Жена отишла на 16 срещи подред само заради храната

TikTok ефект кара хората да си бият шамари (видео)

По-рано през март McCall Brock (@mccall_brock) сподели кратко видео в TikTok, като текстът гласи: „В колежа, когато ми свършиха парите за храна, влязох в приложение за запознанства. Така в продължение на 16 дни имах 16 срещи за вечеря… Все пак трябва да се яде.”

Последствията са очевидни, но в случай, че не разбирате: тя е отишла на срещи с надеждата, че момчетата ще платят за храната, както някои все още биха смятали за традиционно.

Видеото, в което тя разкрива схемата, е събрало повече от 1,6 милиона гледания и хиляди коментари.

Жена отишла на 16 срещи подред само заради храната

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции