<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=116527" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Херо Мустафа:...

Жена получи “спам” имейл, че печели 3 милиона долара, оказа се истина

26 Януари 2022
0 4172

Жена получи “спам” имейл, че печели 3 милиона долара, оказа се истина.

Ако не сте проверявали имейлите си в папката за “Спам”, сега е моментът да го направите.

Лаура Спиърс едва не пропуснала огромната си печалба, след като имейлът, който я уведомил, че е спечелила джакпота, попаднал именно в тази папка в електрооната ѝ поща.

Тя купила билета от лотарията в Мичиган, САЩ онлайн в навечерието на Нова година. Като след няколко дни съвсем случайно се натъкнала на съобщението с паричната си награда, пише Skynews.

Жена получи "спам" имейл, че печели 3 милиона долара, оказа се истина
Skynews

“Видях реклама във Facebook, че джакпотът на Mega Millions става доста висок, така че влязох в профила си и си купих билет. Няколко дни по-късно търсех липсващ имейл от някого, затова проверих папката за “Спам” в имейл акаунта си”, разказва 55-годишната късметлийка.

Жена получи 37 милиона долара в сметката си по погрешка

“Тогава видях съобщението от лотарията, в който се казваше, че съм спечелила наградата. Не можех да повярвам на това, което четях”, допълва още тя.

Спиърс, за която се съобщава, че работи като медицинска сестра, вече е получила печалбата си и планира да се пенсионира по-рано.

Тя допълни, че отсега нататък ще проверява по-често имейлите си в “Спам”.

Жена получи “спам” имейл, че печели 3 милиона долара, оказа се истина

Източник: Skynews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции