<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161120" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как се стигна...

Жена с палка напада деца в столичен квартал (видео)

26 Януари 2023
9 259

Жена с палка напада деца в столичен квартал, съобщава bTV. Случаят е от 20 януари вечерта в квартал “Света Троица” в София. Десислава Иванова е на работа, когато чува писъци и отива да види какво се случва.

„Жената блъсна момичето в стъклената витрина. Видях как жената я налага с бухалка или нещо подобно на бухалка многократно по цялото тяло, без да се съобразява къде може да я удари и какви могат да бъдат последствията от това нещо“, обясни Иванова.

Жена с палка напада деца в столичен квартал (видео)
Снимка: GlasNews

„Момиченцето се опита да се отскубне. В този момент аз изтичах навън, заобиколих, дръпнах жената и детенцето избяга надолу. Тя го удряше навсякъде, докато изляза. Първите 30 секунди бях в ступор – неочаквана ситуация беше. Никой не очаква да види нещо подобно. Жената беше в неадекватно състояние, крещейки. Имаше един мъж с нея, който придържаше детето за якето докато тя го налагаше. Аз не ги познавам и двамата. По-късно разбрахме, че е собственик на заведението“, добави очевидката.

Часове по-късно от майката на едно от пострадалите деца, Десислава разбира, че момичетата използвали детските клатушки пред заведението, за да снимат клип за социалните мрежи.

Жена с палка напада деца в столичен квартал (видео)

Децата били нападнати от работничка на заведението. Версията на собственика е, че момичетата откраднали монети от клатушките пред заведението. По думите му това станало причина работничката му да ги подгони. Според него физическа саморазправа не е имало.

Жена с палка напада деца в столичен квартал (видео)

„Като отидох, жената държеше момичето, което беше откраднало парите от играчката, а то крещеше и викаше без причина, за да може да всява суматоха“, коментира Симеон Цветков, собственик на ресторанта. Според него откраднатата сума е 7 лева, която е била изхвърлена.

Жена с палка напада деца в столичен квартал (видео)

„Жената не нанася удари – тя само я държи да не избяга и казва, че ще извика полиция, защо краде. Жената е тиха, кротка. Въобще няма нищо общо това е просто един параван да се измъкне един крадец“, посочи Цветков.

Десислава разказа, че веднага щом успяла да помогне на детето, то избягало. По-късно се върнало при нея заедно с майка си. Майката подала жалба в полицията, а детето е прегледано от лекар.

Работничката от заведението е излязла в болничен.

Жена с палка напада деца в столичен квартал

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Пред Последен

    26 Януари 2023

    Еми сега да се съберат родителите и да им сринат кенефното магазинче !!!

Реакции