<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=196949" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стрелби поср...

Жената на един от задържаните за агресията на столичен булевард: Мъжът ми не е искал да я нарани (видео)

05 Септември 2023
0 4513

Жената на един от задържаните за агресията на столичен булевард: Мъжът ми не е искал да я нарани. Това заяви съпругата Красимира пред NOVA.

Нейният коментар е по повод случая от неделя, в който ние от “Господарите” ви показахме клип от социалните мрежи, на който се вижда как майка и дъщеря биват нападнати от двама мъже, под прелог, че са ги засекли на булеварда в София.

Мъже нападат жена в центъра на София под предлог, че ги е “засякла” (видео)

Двете дами споделиха, че мъжете са ги ударили многократно в главата. Жената на единия задържан е била с него в колата във въпросния ден. Тя разказа нейната гледна точка за агресията.

„За мен шофьорката е опасна. Можеше да се стигне до катастрофа и мъжът ми да прегази пешеходец или велосипедист. Аз се возех на предната седалка. Жената караше неадекватно. Той излезе, за да види какво е състоянието на шофьора. Когато стигна, видя истерично поведение и вербални обиди. Мъжът ми и другият човек са искали да ѝ вземат ключовете, а не да я наранят”, твърди Красимира.

Жената на един от задържаните за агресията на столичен булевард: Мъжът ми не е искал да я нарани (видео)

Потърпевшата Диляна Янева отново се защити, като потвърди, че с дъщеря ѝ неоспоримо са били нападнати от двамата мъже.

„От полицията ни увериха, че камерите в района ще бъдат прегледани. Ключовете от колата ми бяха взети, когато изпуснах спирачката, защото ме скубаха и биеха по главата”, заяви Янева.

Нападнатите от агресивен шофьор майка и дъщеря с първи коментар за случилото се (видео)

Тя разказа как от полицията не са я пуснали да излезе от сградата след като е дала показания за случката, тъй като въпросната съпруга на агресора е била отпред. Органите на реда се притеснявали да не се стигне до саморазправа, затова са помолили Янева да изчака в РПУ-то.

Ние от “Господарите” не подкрепяме никаква форма на агресия, без значение дали е на пътя, или в рамките на дома. Затова продължаваме да ви показваме истинските лица на насилниците и да търсим справедливост за техните жертви!

Жената на един от задържаните за агресията на столичен булевард: Мъжът ми не е искал да я нарани

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Йоана

    05 Септември 2023

    Тази жена пияна ли е? Гърч ли получава, страхува се от нещо ли?

Покажи всички Скрий

Реакции